Εισαγωγή χρηστών

3 καταχωρίσεις / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
admin
Εικόνα admin
Εισαγωγή χρηστών

Καλημέρα Διχουνιώτες,
όπως παρατηρώ πολλοί απο εσάς γράφετε στην γρήγορη επικοινωνία ώς ανώνυμοι χρήστες.
Θα σας παρακαλούσα για την καλύτερη επικοινωνία μεσω της ιστοσελίδας να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό με το όνομα σας ώστε να γράφετε με αυτό στην ιστοσελίδα.
Στο δεξί μερος της ιστοσελίδας θα βρείτε την φόρμα εισόδου στην ιστοσελίδα απο την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε και νέο λογαριασμό σε αυτή.
Επιλέγοντας "Δημιουργία νέου λογαριασμού" δίνετε ένα email και το όνομα που επιθυμείτε να εμφανίζεται στην ιστοσελίδα και το σύστημα θα σας αποστείλει αυτόματα τις πληροφορίες για και τον σύνδεσμο ώστε να ορίσετε τον κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας.
Δημιουργώντας λογαριασμό στην ιστοσελίδα μπορείτε πέραν της συμμετοχής ονομαστικά στην γρήγορη επικοινωνία να δημοσιεύετε στις συζητήσεις καθώς και με την άδεια του διαχειριστή σε όλες τις θεματικές ενότητες του ιστοτόπου.
Σας ευχαριστούμε

Marianna (χωρίς επαλήθευση)
Εικόνα Επισκέπτης
O OΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΔΕΝ

O OΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ.
ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΟΜΟΡΦΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΠΕΙΡΩΤΗ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΓΕΡΑ ΩΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΠΙΕΡΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ.

christos
Εικόνα christos
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

Απάντηση στό σχόλιο τής κας μαριανας

κατά κάποιο τρόπο συμφωνώ αλλά εάν θέλετε μπορώ νά σάς στείλω στοιχεία γιά τό τί ακριβώς αφησαν οί ευεργέτες γιά τήν ήπειρο καί ποιοι τά κατασπαραξαν καί συνεχίζουν απτοητοι καί σημερα μέ απόλυτη αδιαφάνεια νά διαχειριζονται αυτά πού οι ευεργέτες αφησάν γιά τήν ανάπτυξη τής ηπείρου οι ρίζες γιά τήν διατήρηση τών παραδοσεών είναι πολύ βαθιές καί θά συνεχίσουν γιά πάντα νά υπάρχουν αύτό πού ενοει ό δημιουργός τού βίντεο είναι ότι η κεντρική πολιτεια εχει παντελώς εγκατελειμένη τήν σημαντικοτερη κοιτίδα της αυτά μαρτυρούσαν από παλαιά τό κυμα μετεναστευσης αλλά καί όλες οί εκθέσεις πού αφορούν τήν περιοχή μας υπάρχουν στοιχεία καί γιά τ'α νεώτερα πρεπραγμένα τής ελληνικής πολιτείας μέσα από όλα αυτά
βγένει τό συμπερασμα ότι όταν τό εθνος χρειαζεται οι ηπειρωτες είναι μπροσταρηδες οταν ομώς στή αθήνα γινετε τό μοίρασμα τής πίττας στήν ηπειρο δέν φτάνει τίποτα είναι ξεχασμένη παντελώς.

διευκρινίζω εάν θελετε στοιχεία ευχαρίστως νά σάς στείλω

ευχαριστούμε γιά τήν παρουσιά σας .